Web Analytics Made Easy - Statcounter

انیمیشن، این روزها یکی از ابزارهای قدرتمند و تاثیرگذار بر ذهن کنجکاو کودکان است. این در حالی است که طبق آمار، اکثر کودکان در کشورمان تمایل به دیدن انیمیشن‌های خارجی دارند.

جلال اکرم نویسنده و روانشناس کودک در این باره در گفتگو با خبرنگار ما گفت: شما در حال حاضر اگر به یک اسباب‌بازی‌فروشی بروید و از فروشنده بپرسید کدام اسباب بازی بیشتر خریداری می شود، فروشنده بدون هیچ فکری نام «تفنگ» را به زبان می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی کودک با تصاویر پر از خشونت مواجه می‌شود، این در رفتارش نهادینه می‌شود و دوست دارد با شما گلاویز شود و به شما شلیک کند. این کودک خشونت را به شکل های مختلف از جایی گرفته و می‌خواهد آن را به جایی دیگر انتقال دهد. این خطری است که می‌تواند به بزرگسالی هم برسد و فرد را به انسانی خشونت طلب نزدیک کند. طبق آمار 23/4 در صد جمعیت کشور را افراد زیر پانزده سال تشکیل می دهند و این در حالی است که تاثیرگذاری انیمیشن داخلی در برابر این جمعیت کافی نیست.

وی در مورد محتوای انیمیشن‌های داخلی گفت: باید در کودک ایجاد تفکر کرد. در حال حاضر باقر خان، ستار خان، میرزا کوچک خان جنگلی و قهرمان‌های معاصر مثل شهید حسین فهمیده در کجای انیمیشن‌های ما هستند؟! اینها جایی در میان قهرمانان کودکان ما ندارند. ما چقدر توانستیم این قهرمانان سرزمین مان را به کودکان معرفی کنیم؟

حامد جعفری تهیه‌کننده فیلم های انیمیشن درباره تاثیرگذاری انیمیشن‌های خارجی بر رفتار کودکان به گفت: شما به سینمای رئال نگاه کنید؛ سالی حدود 100 تا 150 فیلم داریم. در این میان تنها دو تا سه فیلم‌ انیمیشن در سال ساخته می‌شوند که آنها هم سفارشی هستند و هدفشان تاثیرگذاری و ایجاد بازار برای این صنعت نیست.

وی تاکید کرد: انیمیشن هنری است که مثل بسیاری از هنرهای دیگر احتیاج به به تعادل در وزنه ساختار و محتوا دارد و این نکته‌ای است که در انیمیشن داخلی وجود ندارد.

بهرام عظیمی کارگردان سینما، بیان کرد: انیمیشن احتیاج به فرم مناسب و شخصیت‌پردازی جذاب دارد که تنها بر پایه پند و اندرز نباشد. داستان و ماجرای پر افت و خیز داشته باشد و موسیقی مخصوص کودک. ما اصلا موسیقی در انیمیشن‌های داخلی نداریم.

در پایان باید گفت، انیمیشن صنعتی است که برای جذب کودکان امروز احتیاج به حرکت به سوی صنعتی شدن دارد. این انتظار از مسئولان می‌رود که به تاثیر این صنعت بیشتر توجه کنند.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۷۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد

سخنگوی شورای اسلامی اراک گفت: فضاهای شهری امروز به طور کامل پاسخگوی نیازهای کودکان نیست، محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد.

عباس خسروانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: یکی از شاخصه‌های شهر دوستدار کودک توجه مدیریت شهری به تمایلات ورزشی و نیازهای حرکتی گروه‌های سنی کودکان و نوجوانان است که در شهرهای بزرگ و به‌دلیل سبک زندگی کم تحرکی که حاکم شده بسیار ضروری است و مورد تاکید شورای شهر قرار دارد.

وی افزود: یکی از رویکردهای ما در شورای شهر، تحقق برنامه شهر فعال است که ارتباط مستقیمی با کودکان دارد و یکی از مؤلفه‌های آن بازی و ورزش‌هاست که برای کودکان بسیار جذاب است که به افزایش میزان تحرک آنها در شهر کمک خواهد کرد و ما در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها به این مهم توجه خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک تصریح کرد: فضاهای شهری امروز به‌طور کامل پاسخگوی نیازهای کودکان نیست، محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد.

خسروانی با تاکید بر اینکه ما در شورا و شهرداری همه تلاش خود را برای توسعه زیرساخت‌ها به منظور تحرک هر چه بیشتر کودکان در شهر انجام خواهیم داد، گفت: افزایش فضای‌های ورزشی با رویکرد محله‌ای مانند احداث زمین‌های چمن ورزشی، ورزش‌های پارکی، ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی و برگزاری جشنواره بازی_ورزش‌های کودکان در محلات و برای کودکان خاص همچنان در دستور کار شورا قرار دارد.

وی افزود: ایجاد فضای مناسب همراه با امکانات در پارک‌ها برای ورزش‌هایی شامل والیبال و بسکتبال و دوچرخه سواری و اسکیت برد و تسریع در احداث پارک آبی از دیگر پیشنهادات اعضای در نشست پارلمان کودک بود که مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

سخنگوی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک تاکید کرد: شهر فعال، با حضور کودکان فعال، یک منبع سرمایه‌گذاری در پیشرفت هرچه بیشتر سرمایه‌های انسانی شهر است.

خسروانی افزود: سیاست ما در شورا این است که برای گسترش میزان تحرک جسمی در سطح شهرها، باید محله محور برنامه‌ریزی و کار کنیم تا شهروندان به خصوص کودکان و نوجوانان برای ورزش کردن، نیاز خاصی به وسیله نقلیه و طی مسافت طولانی و هزینه کرد مالی نداشته باشد و بتواند در محله خودش با امکانات ورزشی که در دسترس دارد فعالیت کند به گونه‌ای که یکی از مهمترین دغدغه کودکان در پارلمان کودک همین در دسترس بودن امکانات ورزشی بود.

وی افزود: امسال هم شورا و شهرداری برای اوقات فراغت برنامه‌های بسیار خوبی تدوین کرده که از طریق رسانه‌ها اطلاع رسانی شده و کودکان و نوجوانان اراکی می‌توانند از برنامه‌های فرهنگی ورزشی که تدارک دیده شده بهره مند شوند.

سخنگوی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک اظهار کرد: اعضای پارلمان کودک در نشست با مدیر کل ورزش و جوانان استان، دغدغه‌های ورزشی خود را مطرح کردند و ایده‌های بسیار ارزشمندی ارائه شد.

کد خبر 748116

دیگر خبرها

  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • وقتی باشگاه های فوتبال از برنامه های دوستیابی برای انتخاب سرمربی جدید خود استفاده می کنند / انیمیشن بلیچر ریپورت
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • «آوای ابرها» با دغدغه کودکان مظلوم غزه به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • دومینوی آسیب‌
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد
  • نخستین دور گفتگوهای روسیه و اوکراین با میانجیگری قطر انجام شد