Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@13:16:21 GMT

داستان ابرقهرمان زن کره‌ای فیلم می‌شود

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۳۱۱۷۸

به گزارش ورایتی، فیلمی بر پایه شخصیت «سیلک» از مجموعه کمیک‌بوک‌های مارول در حال حاضر در دست ساخت است که حول محور زنی به نام سیندی مون می‌گذرد. او یک ابرقهرمان زن کره‌ای -‌ آمریکایی است.

کمپانی سونی پیکچرز با ایمی پاسکال تهیه‌کننده همراه شده تا فیلمی بر پایه این شخصیت بسازند که نخستین بار در کمیک‌بوک «اسپایدرمن خارق‌العاده شماره یک» در سال ۲۰۱۴ دیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شخصیت محصول دن اسلات نویسنده و هومبرتو راموس هنرمند است.

او بخشی از داستان اصلی پیتر پارکر است که در آن قرار بوده نمایشی از استفاده پرتوهای رادیواکتیو در یک نمایشگاه علمی برگزار شود که به مشکل برمی‌خورد. یک عنکبوت در معرض مقادیر بالای رادیواکتیویته قرار می‌گیرد و با گاز گرفتن پارکر باعث به وجود آمدن شخصیت اسپایدرمن می‌شود.

شخصیت مون هم که یکی از دانشجویان دیگر حاضر در کلاس پارکر است، تقریبا در همان موقع توسط عنکبوت رادیواکتیو گاز گرفته می‌شود. به این ترتیب او قابلیت حرکت کردن با سرعتی فوق‌العاده، شلیک کردن تار از نوک انگشتانش و قابلیت «حس عنکبوتی» یا «حس سیلک» را کسب می‌کند. تیفانی اسپنسن نقش این شخصیت را در فیلم «اسپایدرمن: بازگشت به خانه» سال گذشته ایفا کرد. در آن فیلم هم ایمی پاسکال در کنار کوین فایگی مرد اول کمپانی مارول به عنوان یک تهیه‌کننده حضور داشت.

سونی هنوز نظری درباره این پروژه که در مراحل اولیه به سر می‌برد، نداده است. همچنین هنوز جزییاتی از خط داستانی آن مشخص نشده و کارگردان، نویسنده و بازیگری نیز به پروژه متصل نیست.

پاسکال تا سال ۲۰۱۵ رییس هیات مدیره کمپانی سونی پیکچرز بود و بعد از آن کمپانی پاسکال پیکچرز را به وجود آورد. از آن موقع تا به حال، او تهیه‌کننده فیلم‌های «شکارچیان روح»، «بازی مالی»، «پست»، اسپین‌آف‌های جدید اسپایدرمن یعنی «ونوم»‌ و «نقره‌ای و مشکی» و همچنین «دختری در تار عنکبوت» با نقش‌آفرینی کلر فوی بوده است. فیلم «ونوم» با بازی تام هاردی روز پنجم اکتبر اکران می‌شود.

فیلم «کاپیتان مارول»‌ با بازی بری لارسون نخستین فیلم ابرقهرمانی زنانه مارول خواهد بود. این فیلم روز هشتم ماه مارس توسط دیزنی اکران خواهد شد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: زن کره ای ابرقهرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۱۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کتاب «سروش صحت» باعث صف طولانی در اصفهان شد؟

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، به تازگی فیلمی تحت عنوان صف طولانی مردم اصفهان برای رونمایی و جشن امضای کتاب سروش صحت در فضای مجازی منتشر شده است.

سروش صحت بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون و نویسنده ای که پس از اجرای برنامه کتاب باز، در حوزه کتاب طرفداران زیادی به دست آورده، اینبار دست به تولید کتاب زده و حالا برای عرضه کتاب تازه‌اش صفی عجیب در اصفهان شکل گرفته است.

اما کتاب جدید سروش صحت چیست؟

«تاکسی سواری» ، اولین کتاب سروش صحت، شامل ۱۲۴ داستانک یا میکروفیکشن است. میکروفیکشن به داستان کوتاه‌کوتاه معروف است. در این سبک، نویسنده بخش‌های غیرضروری زبان را حذف می کند. خالق اثر از متن حذف می‌شود و یا از متن فاصله می‌گیرد. به خاطر لحظات ناب و ضربه‌های ناگهانی‌ای که این سبک نگارش در دل‌ خود دارد گاهی تحت‌عنوان «داستان ناگهان» نیز ترجمه می‌شود.
در کتاب «تاکسی سواری» ما به همراه راوی در یک تاکسی نشسته‌ایم و هر روز مسیری کم‌وبیش ثابت را طی می‌کنیم. طی این مسیر اما هر بار مسافران جدید، رانندگان جدید و اتفاقات جدیدی منتظرمان هستند و راوی نکته‌پرداز و طناز کتاب ما را از وقایع آن روز آگاه می‌کند.
از دعوای زن و شوهری راننده تاکسی گرفته تا زلزله‌ای که آن روز آمده، از موضوع مرگ مارادونا تا مهاجرت اجباری جوانان، از خبر قتل یا خودکشی صفحه حوادث روزنامه، غم‌های کوچک و بزرگ و حتی عشق‌های نوجوانی و جوانی.
داستانک‌های این مجموعه نیز به واسطه‌ی همین خصوصیت گاهی همان حسی را به خواننده منتقل می‌کنند که موقع خواندن قطعه‌ای هایکو به او دست می دهد. پیدایش کتاب‌های میکروفیکشن متناسب با کشیده شدن جوامع به سمت مدرنیته و ماشینی‌شدن و محدودیت وقت افراد گسترش پیدا کرده‌است. شاید بتوان گفت ضرورت چنین داستان‌هایی با توجه به میزان کم مطالعه افراد جامعه، چندان دور از ذهن نیست.

این کتاب سال ۱۴۰۲ توسط انتشارات چشمه چاپ و راهی بازار نشر شده است.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1228548 برچسب‌ها کتابخوانی اصفهان

دیگر خبرها

  • سیمینی که دانشور بود
  • ۱۰ فیلم اکشن قدیمی با قهرمانان مورد علاقه پدر‌ها؛ از جکی چان بدلکار تا ارتش یک نفره شوارتزنگر
  • کدام کتاب «سروش صحت» باعث صف طولانی در اصفهان شد؟
  • پیامد‌های شکست در اراک؛ ضربه به شخصیت پرسپولیس، نمایان شدن مشکلات دفاعی و عیار گلر جوان
  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم
  • ۱۰ فیلم جنگی پادآرمانشهری جذاب و پرتنش که باید ببینید
  • حرف‌های سیدجواد هاشمی درباره رپ کردنش
  • تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
  • داستان عاشقانه سمی یک پروانه!
  • تمجید دل‌پیرو از بلینگام: جود استثنایی است